Ευχές. Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα σε όλους σας.

Στον παρακάτω σύνδεσμο, ο Ναός της Γέννησης του Ιησού Χριστού, που έκτισε η Αγία Ελένη, στο σημείο όπου η φάτνη, όπου έδειχνε ο Αστέρας στον Ουρανό, όπου γεννήθηκε ο Ιησούς Χριστός.

Κι έγινε άνθρωπος ο Θεός για να μας δώσει παράδειγμα ο Ίδιος, κι όχι μέσω άλλου, πως πρέπει να ζούμε. Μας είπε, μας δίδαξε να έχουμε Αγάπη μεταξύ μας και Ειρήνη. Αυτό είναι και το μεγάλο νόημα των Ημερών, το νόημα του Μεγάλου Αστέρα.

https://www.facebook.com/100051966936225/posts/721391739407029/?vh=e&extid=MSG-UNK-UNK-UNK-AN_GK0T-GK1C

Ενημέρωση του υπεύθυνου, του ηλεκτρονικού μας εντύπου «Τα Νέα του Ζηρού».

Είναι η πρώτη ανάρτησή μας στην ηλεκτρονική μας ενημέρωση.

Αποστέλλουμε στα προσωπικά σας e-mail τις ενημερώσεις μας.

Η αρχή των κειμένων-ενημερώσεων θα δημοσιεύεται και στο Face Book, η συνέχειά τους, όμως, θα κλείνει στο ηλεκτρονικό μας έντυπο. Αυτό θα γίνεται για να αποφεύγονται, από μερικούς, οι χυδαιότητες, οι δημόσιες προσβολές κ.λπ., που μερικοί κατεβάζουν όποτε θέλουν και μόνον την κοινή ωφέλεια δεν προάγουν.

Το ηλεκτρονικό μας έντυπο έχει σκοπό την ενημέρωση όλων των συμπολιτών μας στον Δήμο Ζηρού και όχι μόνο. Ονομάζεται «Νέα του Ζηρού». Συμπολίτες μας από την Φιλιππιάδα, από το Θεσπρωτικό, από κάθε γωνιά του Δήμου μας, μπορούν να μας αποστέλλουν ηλεκτρονικά τα θέματά τους προς δημοσίευση. Θα γίνεται ιεράρχηση των θεμάτων και προτεραιοποίησή τους, πάντα για όσα θέματα τεκμηριώνονται με σωστά επιχειρήματα και θέσεις, ώστε να μη επιδέχονται αμφιβολίες και αμφισβητήσεις.

Η ηλεκτρονική μας έκδοση έχει σκοπό να παρουσιάζουμε θέματα προς την βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας, πάντα στα δεδομένα μέτρα και με προτεραιότητα, πάντοτε ανά κατηγορίες. Και λέμε «να παρουσιάζουμε» επειδή η ηλεκτρονική μας ενημέρωση θα είναι το κοινό μας Βήμα.

Για τον λόγο αυτό θα φιλοξενεί θέματα του Δήμου μας, του πρωτογενούς τομέα, του περιβάλλοντος, του πολιτισμού, της καθαριότητας και ανακύκλωσης, ιστορικά και λαογραφικά της ευρύτερης περιοχής μας, θέματα που αφορούν τους Συλλόγους και τους Φορείς του Δήμου μας κ.λπ. Θα γίνεται ενημέρωση από τα του Δημοτικού Συμβουλίου και της της Οικονομικής Επιτροπής, τόσο του Δήμου μας, όσο και της Περιφέρειας Ηπείρου ευρύτερα, εφόσον κι αυτά αφορούν την περιοχή μας κ.λπ.

Θέματα από συμπολίτες μας που ζουν ή έζησαν σε άλλα μέρη, εντός ή εκτός της χώρας, και θεωρούν ότι μπορούν να συνεισφέρουν, όπως είπαμε, καλώς να μας στέλνουν και τα δικά τους θέματα.

Η ηλεκτρονική μας ενημέρωση θα έχει συνεχή ροή ενημέρωσης, που τελικά θα έχει και τα χαρακτηριστικά της ηλεκτρονικής εφημερίδας.

Η ηλεκτρονική μας ενημέρωση δεν είναι μια εφημερίδα με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής εφημερίδας που τρέχει μόνον ειδήσεις και διαφημίσεις, αλλά θα επιχειρεί στην βελτίωση και αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής μας.      

Η ηλεκτρονική μας ενημέρωση δεν είναι ούτε εμπορική, ούτε κερδοσκοπική, ούτε κομματική. Τον λόγο έχουν όλοι οι συμπολίτες μας, όπως αναφέραμε, ανεξαρτήτως κόμματος και χρώματος, ανεξαρτήτως ηλικίας και καταγωγής. Σε καμιά περίπτωση δεν έχει σκοπό την αντιπαλότητα θέσεων, ούτε θα συντηρεί τέτοιες διενέξεις, που ξεφεύγουν από τα τεκμηριωμένα επιχειρήματα και συντηρούν κομματικές ή άλλες σκοτεινές θέσεις.

Δεν είμαστε επαγγελματίες δημοσιογράφοι, ούτε αποσκοπούμε να κάνουμε καριέρα μέσω της ενημέρωσής μας. Για τον λόγο αυτό, όπως προαναφέραμε, θέλουμε όλοι μας να συμβάλλουμε στον κοινό μας στόχο και τίποτε παραπάνω. Κι αν σε κάτι χρειάζεται βελτίωση πάλι θα μας ενημερώνετε.

Τα email και τα στοιχεία σας δεν δημοσιεύονται και δεν γνωρίζει κανείς τους αποδέκτες εκτός από τον υπεύθυνο, όπως προβλέπεται από την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Όσοι δεν θέλετε τις ενημερώσεις μας, μπορεί να μας ενημερώσετε.

Το e-mail της επικοινωνίας μας είναι: drakosxar57@gmail.com, που είναι το προσωπικό μου e-mail, στο οποίο θα στέλνεται τις προτάσεις-θέσεις σας.

Όποιος θέλει να έχει ενημέρωση από την ηλεκτρονική μας εφημερίδα, μπορεί να μας αποστείλει τα στοιχεία του ηλεκτρονικά, ως εξής:

-Επώνυμο………….:

-Όνομα…………….:

-Πατρώνυμο……….:

-Δ/νση κατοικίας…..:

-email ……………..:

-Τηλέφωνο…………:

Μέχρι τώρα έχουμε συγκεντρώσει (ο υποφαινόμενος) 935 e-mail συμπολιτών μας, κυρίως από τον Δήμο Ζηρού και λίγα από φίλους της περιοχής μας, που είναι και οι παραλήπτες του ηλεκτρονικού μας εντύπου.

Ο υποφαινόμενος θα ήθελα να υπάρχει ευρεία ενημέρωση για όλα τα θέματα των συμπολιτών μας, και όχι αποκλειστικά και μόνον του Δήμου, όπως στους σκοπούς που αναφέραμε.

Επειδή, λοιπόν, το ηλεκτρονικό μας έντυπο θα αφορά ένα ευρύ πεδίο θεμάτων (ποικίλα θέματα), αφενός, και επειδή για το κάθε θέμα δεν είμαστε όλοι ειδήμονες και ξερόλες, αφετέρου, γι’ αυτό θα ζητάμε ανά θεματική κατηγορία την γνώμη και την θέση των ειδικών σε αυτά τα εξειδικευμένα θέματα, ώστε να υπάρχει ασφαλής τρόπος και οδηγός για να τα προσεγγίζουμε και να τα φωτίζουμε. Γι’ αυτό παρακαλούμε όσους εντρυφούν ή καταπονούνται με εργασίες εξειδικευμένες που μπορούν να προσφέρουν προς το καλό των συμπολιτών μας, να μας ενημερώνουν γι’ αυτές.

Οι διαφημίσεις (ads) που τυχόν εμφανίζονται στο κάτω μέρος των δημοσιεύσεων δεν είναι επιλογή δική μας αλλά του δικτύου διαφημίσεων της Google που εξατομικεύει διαφημίσεις βάσει της δραστηριότητας κάθε χρήστη στο διαδίκτυο.

Καλώς ήρθατε στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα «Νέα του Ζηρού».

Με τιμή και διάθεση συνεργασίας

Χαράλαμπος Θεοφ. Δράκος

Θεσπρωτικό, Δήμου Ζηρού